Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

5 οι νεκροί στο Norman Atlantic


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες διάσωσης των επιβατών του Norman Atlantic. Στους 363 ανέρχεται αυτήν την ώρα ο αριθμός των διασωθέντων επιβατών, σύμφωνα με με τις ιταλικές αρχές.

Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για 4 νεκρούς επιβεβαιώθηκαν από το ελληνικό υπουργείο Ναυτιλίας. Μαζί με τον Γιώργο Δούλη οι νεκροί ανέρχονται στους πέντε.

Η αγωνία παρατείνεται για τους επιβάτες που παραμένουν στο πλοίο, πάνω από ένα 24ωρο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς από αδιευκρίνιστη αιτία, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών σταμάτησε η προσπάθεια μετεπιβίβασής τους σε παραπλέον ιταλικό σκάφος, ενώ απέτυχε και η προσπάθεια ρυμούλκησης του πλοίου σε λιμάνι της Ιταλίας.

Στους επιβάτες του πλοίου έχουν δοθεί από τις ιταλικές αρχές είδη πρώτης ανάγκης και προστασίας.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 8.30 το πρωί έδεσε στο λιμάνι του Μπάρι, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το πλοίο Spirit of Piraeus, με 49 διασωθέντες από το Norman Atlantic, μεταξύ των οποίων 27 Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.