Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Καναπές αυταναφλέγεται ανεξήγητα μέσα σε ένα κατάστημα!


Το μυστηριώδες επεισόδιο αναφέρθηκε από την εφημερίδα Daily Mirror, στην οποία περιέχει μια έκθεση της αστυνομίας του Λονδίνου και του Πυροσβεστικού Σώματος, για ένα περιστατικό που άφησε όλους μπερδεμένους, όταν ξαφνικά άναψαν μυστηριώδεις φλόγες μέσα σε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο που βρίσκεται στη Φούλαμ, νοτιοδυτικά του Λονδίνου.
Η μάρτυρας που ονομάζεται Ragini Patel παρέμεινε αρκετά έκπληκτη όταν στις 9 το πρωί, την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου του 2014, ο γιος του γείτονά της, ειδοποίησε και
είπε ότι γύρω από το κατάστημα υπήρχε ένας καναπές που έκαιγε μόνος του. Το κατάστημα είναι μισθωμένο στην Fulham Road της εταιρείας στο Λονδίνο, και βρίσκεται δύο ορόφους κάτω από το διαμέρισμά του.

 
Χωρίς δισταγμό, ο κάτοικος κάλεσε την πυροσβεστική. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του οργανισμού για να σβήσουν τη φωτιά, στην οποία αρχικά ήταν σχήμα τετράγωνου και εξαπλώνονταν σιγά-σιγά, καίγοντας το καναπέ.
Η Ragini κατέθεσε λέγοντας, «ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο γιος του γείτονά μου είπε ότι στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχε μια πυρκαγιά. Αμέσως έτρεξα και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Είδα ότι η φωτιά έκαιγε σε σχήμα τετραγώνου, δεξιά στον καναπέ. ήταν πολύ περίεργο. Κάλεσα την πυροσβεστική αμέσως, και άρχισα να κινηματογραφώ το συμβάν με την κάμερα, γιατί αυτό που είδα ήταν πολύ παράξενο και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω πώς η φωτιά εκδηλώθηκε μόνη της. " Ο Clyde Τζόνσον, ένας υπάλληλος του καταστήματος, είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων στην κ. Patel για ό, τι έκανε καλώντας την πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πώς δημιουργήθηκε η φωτιά."



 
"Αυτός ο καναπές είναι πυρίμαχος ευτυχώς, γι 'αυτό καίγονταν πολύ σιγά. Αλλά δεν ξέρω τι προκάλεσε την πυρκαγιά. Ίσως ένα λέιζερ ή ίσως ένας μεγεθυντικός φακός; "Η αστυνομία δεν μπορεί να κατανοήσει τα αίτια του ατυχήματος. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Λονδίνου δεν μπορεί να εξηγήσει το λόγο της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε έναν καναπέ που αποτελούνταν από υφάσματα επιβραδυντικά για φλόγες, και ήταν αδύνατο να έβαλε κάποιος φωτιά.  Ίσως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια άλλη περίπτωση ενός υπερφυσικού Potergeist φαινόμενο; Ή μήπως είναι απλώς ένα ανόητο ατύχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.