Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

GP Ιαπωνίας: Θέλουν βροχή οι «ταύροι»


Στην πρώτη ημέρα δράσης στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», πρωταγωνιστής ήταν ο καιρός. Η βροχή επηρέασε και τις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ιαπωνίας, όπου η δράση ήταν περιορισμένη.
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Οδηγώντας για λογαριασμό της Infiniti Red Bull Racing, ο Daniil Kvyat «χόρευε» στο βρεγμένο οδόστρωμα, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στο FP1 και τον καλύτερο στο FP2.

Ο Ρώσος δήλωσε: «Η συνθήκες σήμερα ήταν πολύ δύσκολες. Όσο περισσότερο ψιχάλιζε, τόσο γλιστρούσε η πίστα. Η Σουζούκα είναι μία στενή πίστα και έχει στροφές όπου το μονοθέσιο πέφτει θύμα υδρολίσθησης. Έχουμε δουλειά να κάνουμε ενόψει των κατατακτήριων αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Το σασί αποδίδει καλά και το πέρασμα από τις στροφές σε βρεγμένο οδόστρωμα ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο, αν και δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει αύριο. Θα ήταν καλό για εμάς να συνεχίσει να βρέχει».

O Daniel Ricciardo με τον μηχανικό του, Simon Rennie
O Daniel Ricciardo με τον μηχανικό του, Simon Rennie

Ανάλογη ήταν η επιθυμία και του teammate του Ρώσου στην αυστριακή ομάδα, Daniel Ricciardo.
«Ήταν δύσκολο να φέρω τα φρένα μου στη σωστή θερμοκρασία αλλά γενικά, ήταν ημέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στους λίγους γύρους που έκανα, κατανόησα τη συμπεριφορά του μονοθεσίου μου υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες κι αν διατηρηθούν, ξέρουμε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε σχετικά με το set-up. Αν ο καιρός βελτιωθεί, θα πρέπει να δουλέψουμε αποδοτικά, καθώς δεν θα έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε πάνω στην ισορροπία», είπε ο Αυστραλός οδηγός.

http://www.newsauto.gr/theloun-vrochi-i-tavri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.