Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ραχήλ Μακρή vs Θεανώ Φωτίου: είσαστε η ντροπή της αριστεράς! (VIDEO)



Είσαστε αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών και καλό είναι να κατεβείτε από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία γιατί έχετε το ίδιο πρόγραμμα. Είσαστε η ντροπή της αριστεράς! Αυτά και άλλες αλήθειες είπε η Ραχήλ Μακρή στη Φωτίου όταν αυτή επιχειρηματολόγησε οτι είναι σταθερή και δεν έχει αλλάξει τρία κόμματα.
Αλλά κυρία Φωτίου ποιος σας είπε οτι είναι ατιμία να αλλάζεις κόμμα; Ατιμία είναι να κάνεις στροφή 180 μοίρες στις προεκλογικές σου δεσμεύσεις και τις αρχές σου! Τα μπέρδεψες!

Αν το κόμμα στο οποίο είσαι σταθερή κάνει κωλοτούμπες οφείλεις να φύγεις. Δεν ορκίζεσαι στο κόμμα όντας Βουλευτής αλλά στο Σύνταγμα και το λαό! Δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού έβαλε στην άκρη καθαρούς ανθρώπους σαν τη Μακρή και την Κωνσταντοπούλου και τον Λαφαζάνη και προτίμησε να τρώει γεμιστά γιαλαντζί με συνταγή Φωτίου, η οποία διαθέτει σπίτι στο Λονδίνο, 109.000 ευρώ σε βρετανική τράπεζα και πήρε εν μέσω capital controls το εφάπαξ της ύψους 70.000 ευρώ.

tolimeri
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.