Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 23-12-2015


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.