Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

"Αριστερή" κυβέρνηση: Η αποκατάσταση και η συνέχεια του Σημιτισμού.


Έχουμε αναλύσει κατά κόρον τη διαλεκτική αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ μέσω ΣΥΡΙΖΑ. Στις 3 Ιουνίου 2012 τονίζαμε στο άρθρο: «ΣΥΡΙΖΑ: Η κακοήθης πασοκική νεοπλασία»:

«Έχουμε κουραστικά υπογραμμίσει τούτο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο «μεταμφιεσμένο» ΠΑΣΟΚ, πολύ χειρότερο από το παλιό ΠΑΣΟΚ, διότι αποτελεί τη «χωματερή» των ακαθαρσιών του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ…».

Όλοι οι ιδεολογικοί νομάδες (σκηνίτες) τρέχουν προς το ΣΥΡΙΖΑ, πιάνουν μια θέση στο καινούργιο «τρένο της αλλαγής». Το παλιό «τρένο» έχει γίνει ένας σωρός ερειπίων και σκουριασμένων εξαρτημάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ συναρμολογεί, «ανασυνθέτει» και επιχρυσώνει αυτά τα εξαρτήματα.
Γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των άλλων, αποτελεί και την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναβάπτιση («ξέπλυμα») των δωσίλογων πασοκικών δυνάμεων: Των δυνάμεων που «εκτέλεσαν» την Ελλάδα.
Όλη αυτή η μετάσταση, στο ΣΥΡΙΖΑ, της κακοήθους πασοκικής νεοπλασίας έχει πάρει αποτρόπαιες μορφές αυθάδους κοροϊδίας…».

Ολόκληρο το κείμενο, μαζί και με άλλα σχετικά βρίσκεται εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/12/blog-post_1.html

Διαβάστε επίσης: «Η διαλεκτική της πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ»
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/05/blog-post_30.html

Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν την ολοκληρωτική πασοκοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην παρακμιακή μορφή του σημιτικού «εκσυγχρονισμού».

Η «αριστερή» κυβέρνηση αποκαθιστά τον ΕΦΙΑΛΤΗ και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του σημιτισμού σε ακόμα πιο παρακμιακές, συνακόλουθα και μοχθηρές, μορφές.

Όλα τα μεγάλα ζητήματα της νεοταξικής κακουργίας και μοχθηρίας που άνοιξε ο Σημιτισμός, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα …κλείνει: Ρίχνει δηλαδή τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και στο λαό της.

ΟΛΑ τα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά) που ξεκίνησε ο πασοκικός «εκσυγχρονισμός», η «αριστερή» κυβέρνηση τα ολοκληρώνει: Από την οικονομική και πολυπολιτισμική ισοπέδωση, τις λαθρομεταναστευτικές εισβολές, την εθνική και ιστορική αποδόμηση, τα «σύμφωνα συμβίωσης» κ.λπ, μέχρι τα τρομοκρατικά ιδεολογήματα του πλανητικού φασισμού, όλα αυτά, ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ, τα εδραιώνει και τα …κλειδώνει!!!

Αυτή η βάρβαρη και …θυελλώδης «νεκρανάσταση» του σημιτισμού αποτυπώνεται και στα πρόσωπα. Οι θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση και στον κρατικό μηχανισμό καταλαμβάνονται από σημιτανθρώπους…

Μια από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις είναι αυτή του Λιάκου, ο οποίος τοποθετήθηκε επικεφαλής στην «Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία».

Ο Λιάκος στο ευαίσθητο και νευραλγικό υπουργείο Παιδείας: Στο υπουργείο παραγωγής Ιδεολογίας!!!

Ο «οργανικός διανοούμενος» του χρηματιστηριακού κεφαλαίου (Σόρος), του θατσερικού μεταμοντερνισμού και της Νέας Τάξης, στο …κατάλληλο πόστο.

Να θυμίσουμε ακόμα: Ο Λιάκος επί Σημίτη υπήρξε Πρόεδρος του «Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Κοινωνίας»!!!

Υπήρξε ακόμα και πρωτεργάτης της κίνησης των 1.000 πανεπιστημιακών που υποστήριξαν τη «μεταρρύθμιση» Γιαννάκου, πρωτοστατώντας στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, με στόχο τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Διαβάστε και το άρθρο: Παιδεία: Σταθερά στα χέρια του Σόρος
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/12/blog-post_16.html

Μαζί με το Λιάκο και πολλοί άλλοι πανεπιστημιακοί, από το σημιτικό στρατόπεδο, μεταφυτεύτηκαν και «συνωστίζονται» στην «Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία».

Και μόνο η περίπτωση Λιάκου και των άλλων πανεπιστημιακών που μεταφυτεύτηκαν μαζικά στο υπουργείο Παιδείας, αποδεικνύει περίτρανα ΟΧΙ απλώς την ολοκληρωτική πασοκοποίηση της «αριστερής» κυβέρνησης, αλλά την πλήρη σημιτικοποιησή της…

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του σημιτικού «εκσυγχρονισμού», ΟΧΙ απλώς αποκαθίσταται, αλλά επανέρχεται πιο ισοπεδωτικά και μοχθηρά…

Ο σημιτισμός επανέρχεται πλέον και ως φάρσα, αλλά και ως νέα τραγωδία…


ΡΕΣΑΛΤΟ

Eπιλογη φωτο
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.