Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 30-12-2015


Καλό καιρό στο Ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Ήπειρο και νεφώσεις με βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές ή πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο, θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 5 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και σταδιακά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Από το βράδυ είναι πιθανό ασθενή χιονόπτωση να έχουμε και μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.