Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 28-12-2015


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα και κατά τόπους πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Ήπειρο, από 0 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.