Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πανηγύρια στο ΠΑΣΟΚ...10 νοματαίοι έμειναν και έρχεται διάσπαση! Αλλιώς τρείς και ο κούκος.


Η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά επέμεινε στη γραμμή των θεσμικών αντιπροσώπων και διευκρίνισε πως το συνέδριο της 30ης Ιουνίου δε θα εκλέξει όργανα.

"Συνέδριο Επινέ" (ίδρυσης νέου φορέα όπως έκανε το σοσιαλιστικό κόμμα στη Γαλλία) ή ανοιχτή συνδιάσκεψη θέσεων ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, διαφοροποιούμενος από την εισήγηση της προέδρου.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Στέφανος Ξεκαλάκης. "Γιατί να κάνουμε ένα οικογενειακό συνέδριο, με διορισμένους συνέδρους και άλλους από τα συνδικάτα και την αυτοδιοίκηση; Να κάνουμε ένα συνέδριο που να αφορά την κοινωνία, χωρίς να κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν".


Στο σημείο αυτό αποχώρησαν και στην αίθουσα έμειναν τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου που επιμένουν να λένε ΟΧΙ στο συνέδριο με 1500 διορισμένους από τα κόμματα συνέδρους και 1500 θεσμικούς από την τοπική αυτοδιοίκηση, το συνδικαλιστικό κίνημα κοκ.

Να σημειωθεί ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Προβλήματα που έχει ο κόσμος...

lolek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.