Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η κβαντομηχανική των συντάξεων.


Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που χειρίζεται τον επιταχυντή των μπουρδονίων του πολιτικαντισμού. Προσεγγίζουν καινοφανείς όψεις της αρλούμπας!
O Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μια θέση, θεσάρα το ορθότερον (πολυθρονάτη, διπλόφαρδη, δερμάτινη), στο μεταπολιτευτικό και μνημονιακό κοινοβουλευτικό πάνθεον για την ακόλουθη πεποίθησή του:

Το κράτος, αφαιρώντας ένα κατοστάρικο από τη σύνταξη του παππού (ο οποίος με αυτό θα χαρτζιλίκωνε τον εγγονό για να παίξει τάβλι και να πιει φραπέ) θα ενίσχυε την απασχόληση!

Το κατοστάρικο του παππού, που θα το τρώγανε τα καφενεία, τα καπηλειά και τα μπαρ τα ναυάγια, θα μεταμορφωθεί από το μαγικό ραβδί του... σοβαρού κράτους σε εργοδοτική εισφορά και να τες οι δουλειές! Η ιδέα του Καμμένου είναι τόσο φαεινή, ώστε διακρίνεται και από το Διάστημα. Μπίζνες με ουρά. Εν τούτω νίκα, σύμβουλε Καρανίκα!

Πώς μπορεί να είναι το υπόβαθρο ενός βουλευτή που θεωρεί ότι το κράτος δύναται να διαχειριστεί ένα κατοστάευρο από μια σύνταξη καλύτερα από τον ίδιο τον συνταξιούχο; Ας μιλήσει ο ίδιος ο Καμμένος για τον Καμμένο.

Ακολουθεί απόσπασμα από το βιογραφικό σημείωμα του συγκλονιστικού βουλευτού, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του http://www.dkammenos.gr:

«Ο Δημήτρης Καμμένος είναι έφεδρος λοχαγός των ειδικών δυνάμεων, αγαπά τη μελέτη της Κβαντικής Θεωρίας και ακούει μουσική Ροκ. [...] Αποφάσισα ότι έφτασε η κρίσιμη στιγμή να βγούμε μπροστά όσοι πραγματικά μπορούμε και να αναλάβουμε τις εθνικές μας ευθύνες για μια περήφανη Ελλάδα. Το οφείλουμε στους προγόνους μας, στους συνανθρώπους μας, στα παιδιά μας».

Τα έχει όλα και συμφέρει. Είναι και κομάντος και χομπίστας φυσικός και ροκάς. Σέβεται και τους προγόνους και γι' αυτό θέλει να τους ψαλιδίσει ένα κατοσταρικάκι από τη σύνταξη, για να δημιουργήσει δουλειές για τους νέους, που έχουν πάθει τενοντίτιδα από το ταρακούνημα των ζαριών και κοντεύουν να ζουρλαθούν από τους φραπέδες.

Είναι καλό, πάντως, που τον ενδιαφέρει η κβαντομηχανική, η οποία ερμηνεύει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, το ατομικό και το υποατομικό επίπεδο. Μαζί με την κβαντομηχανική θα του χρειαστεί κι ένα μικροσκόπιο για να διακρίνει τη δημοτικότητα των ιδεών του.


Παναγιώτης Λιάκος

 "Δημοκρατία"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.