Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Διαψεύδει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε με στόχο να πλήξει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision


Σε κατηγορηματική διάψευση φημών ότι η εμφάνιση του κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας για να πληγεί η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, η οποία αναβλήθηκε για φέτος, προχώρησε σήμερα εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Ουάσινγκτον.

Σε ερώτηση σχετικά με καταγγελίες Ελλήνων φαν της διοργάνωσης ότι ο ιός σχεδιάστηκε σε μυστικό εργαστήριο για να καταργηθεί ο μουσικός διαγωνισμός και να μην μπορέσει η Ελλάδα να κερδίσει, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε αυτή η φήμη, αλλά είναι εντελώς αβάσιμη.»

Εν τω μεταξύ, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στη χώρα μας η αναβολή του μουσικού διαγωνισμού και τις απειλές της ελληνικής κυβέρνησης να ξαναστείλει τον Μιχάλη Ρακιντζή, εκπρόσωπος της Eurovision δήλωσε ότι στην επόμενη διοργάνωση του 2021 Ελλάδα και Κύπρος θα μπορέσουν να δώσουν 24 βαθμούς η μία στην άλλη, δηλαδή δύο δωδεκάρια μαζεμένα.

Ωστόσο, η απόφαση δεν στάθηκε ικανή να ηρεμήσει τους Έλληνες φίλους της μουσικής διοργάνωσης, καθώς τα δύο δωδεκάρια θα ισχύουν για όλες τις χώρες, οπότε πάλι η Νορβηγία θα ψηφίσει την Σουηδία και όλες οι ανατολικές χώρες θα ψηφίσουν η μία την άλλη, ενώ για την Αγγλία συμφώνησαν ότι δεν την σώζει τίποτα γιατι δεν την ψηφίζει ποτέ κανένας.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.