Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Πόσα βασικά δικαιώματα αφαιρέσατε από τους λαούς του πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια;


Δεν βλέπω με καθόλου καλό μάτι την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την έκτρωση ως συνταγματικό δικαίωμα, αλλά πρόκειται για ανατροπή της απόφασης του 1973 που ουσιαστικά μετατοπίζει την δικαιοδοσία από το ομοσπονδιακό επίπεδο, σε πολιτειακό κι όχι για "κατάργηση του δικαιώματος στην έκτρωση¨ όπως παρουσιάζουν τα μήντια.
Αυτό που βλέπω όμως εχθρικά, ξεκάθαρα εχθρικά, είναι η εμετική υποκρισία των ψευτοπροοδευτικών.
Ακούστε λοιπόν τι φούμαρα πουλάει η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις: "Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Έθνους μας που ένα συνταγματικό δικαίωμα αφαιρέθηκε από τον λαό των ΗΠΑ" 

Αλήθεια τώρα; Τι μας λες; Πόσα βασικά δικαιώματα αφαιρέσατε από τους λαούς του πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια; Άστο Καμάλα, μην απαντάς,. Ξέρουμε εμείς. Και δεν ξεχνάμε.
Κι εσύ Αλέξη Τσίπρα, ξέρεις τι.  

"Δικαιώματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αμφισβητούνται. Καθήκον μας είναι να σταθούμε ενάντια σε αυτούς που μας φέρνουν πίσω στους σκοτεινούς αιώνες. 

Το δικαίωμα κάθε γυναίκας πάνω στο σώμα της είναι αδιαπραγμάτευτο" 

Αλήθεια τώρα; Μην σκίζετε τόσα καλσόν πια. Αφού είναι αδιαπραγμάτευτο, γιατί την υποχρεώνατε να βάλει mRNA στο σώμα της; Και γιατί απειλούσατε τις ανεμβολίαστες ότι θα τις αποκλείσετε από την εγκυμοσύνη με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή; https://virus.com.gr/gkagka-na-ginei-o-emvoliasmos.../
Ε; Άταχτο αγόρι; Τώρα θυμηθήκατε να ρθείτε στα λόγια μας και μάλιστα, πάλι επιλεκτικά;
Όσοι από εσάς λοιπόν, στηρίξατε την μεγαλύτερη αφαίρεση δικαιωμάτων στην ιστορία του πλανήτη, να πάτε σε άλλον ώμο να χύσετε τα κροκοδείλια σας δάκρυα.  

Εκχωρήσατε όλα τα δικαιώματα σας για να πάρετε προνόμια. Χάρη σε σας, το σώμα σας, δεν σας ανήκει νομικά. Ανήκει στο κράτος και την επιστήμη των εταιριών. Υπάρχει προηγούμενο διετίας. Εσείς το χτίσατε. Το τυράκι μια χαρά το φάγατε, αλλά όχι μόνο δεν είδατε την φάκα, λοιδορούσατε και περιθωριοποιήσατε κι από πάνω, όσους σας προειδοποιούσαν για αυτήν. 

Κι έχει δρόμο ακόμη προτού δούμε φως στον νέο μεσαίωνα που φέρατε. Και πολύ ακόμη και όλο και βαθύτερο σκοτάδι μπροστά. 

Άμα ο αυταρχισμός έχει προοδευτικό πρόσημο, ξεπλένεται. Κι άμα ο βασανιστής δείξει δημοσίως μια κάποια ευαισθησία έστω επιλεκτικότατα, είναι άνθρωπας πάνω από όλα. Και μεγάλος δημοκράτης. Ου να μου χαθείτε από εδώ.

Γκάγκα: Να γίνει ο εμβολιασμός προϋπόθεση για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Πέτρος Αργυρίου 👉 via

photo/pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.