Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΕΜΒΟΛΙΑ: Επώνυμοι, ανώνυμοι και βρέφη

Η εφημερίδα Εl Mundo της Ισπανίας αναφέρει ότι η αστυνομία κατηγορεί πρόεδρο πολύ μεγάλης εταιρείας ότι πλήρωσε πολλά λεφτά για να γραφτεί στο μητρώο εμβολιασθέντων χωρίς να έχει εμβολιασθεί κανονικά αλλά έχοντας λάβει πλασματικό εμβόλιο.

Αναφέρει μάλιστα ότι εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και άλλα 2000 άτομα που ερευνώνται. (Mpelalis Reviews).

Πλέον μερικά πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι "ξαφνικίτιδες" έχουν γεμίσει τον κόσμο, οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις έχουν πλημμυρίσει τις ανάλογες υπηρεσίες, οι δηλωμένοι θάνατοι έφτασαν σε ύψη μη αποδεκτά από κανέναν, τις παράπλευρες απώλειες (κακοήθειες κλπ) δεν τις καταμετρά κανείς. Στη χώρα μας μόνον κάτι πληρωμένες ανώνυμες γραφίδες του διαδικτύου τα βλέπουν όλα καλά, καθώς και η περίφημη επιτροπή των σοφών που μας φωνάζει κάθε μέρα να κάνουμε εμβόλιο. Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο ... Μέχρι πότε δεν μας λέει.

Να σημειώσουμε ότι αύριο εγκρίνεται από ότι φαίνεται η χορήγηση εμβολίου σε παιδιά κάτω των 5 ετών. Από 6 μηνών και πάνω παρακαλώ. Ας τρέξουν οι χαρούμενες μαμάδες να εμβολιάσουν τα βρέφη τους. Κι ας βρεθούν οι πρόθυμοι παιδίατροι που θα βοηθήσουν σ αυτό!

Τέλος, προ ημερών ένας από τους πιο γυμνασμένους επί χρόνια (συστηματικά και καθημερινά) ανθρώπους, χρειάστηκε να βάλει βηματοδότη. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί; Το συσχέτισε κανείς με άλλες καταστάσεις; Κατά τα άλλα ... όλα καλά.

Ιωάννης Καβαλιώτης - Παιδίατρος - Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης

πηγή

photo/pixabay 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.