Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Η τέταρτη δόση - κορυφαία δικαιολογία


Τι μας είπε η κ. υφυπουργός υγείας;

Την τέταρτη δόση την εισηγήθηκε η επιτροπή στους άνω των 30 ετών έτσι για να την κάνει όποιος φοβάται. Όχι γιατί υπάρχουν δεδομένα ότι μπορεί να ωφελήσει. Αυτά είπε η γιατρός-υφυπουργός στον βραβευθέντα δημοσιογράφο. Φοβερός επιστημονικός λόγος, από υπουργό.

Θυμάστε τον εθνικό πνευμονολόγο (την τηλεπερσόνα αυτή της ιατρικής) που δήλωνε κατ΄ επανάληψη ότι θα ήθελε να έχει επιτρέψει το κράτος στους πολίτες να κάνουν κατά βούληση την τέταρτη, πέμπτη και όσες δόσεις θέλουν; 

Μάλιστα μετά στόμφου έλεγε ότι ο ίδιος θα έκανε άμεσα μια δόση αν επιτρεπόταν. Αυτό έκαναν λοιπόν και τα μέλη της επιτροπής εμβολίων. Άκουσαν τον εθνικό πνευμονολόγο, τον... καθηγητή της πνευμονολογίας και προχώρησαν. Και ο κόσμος πιστεύει. Το χειρότερο, τους πιστεύουν και γιατροί.

Ιωάννης Καβαλιώτης - Παιδίατρος - Λοιμωξιολόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης

πηγή

photo/pixabay 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.