Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Άρχισαν τα Καλαματιανά στην Συγγρού


Της κακομοίρας γίνεται  στη  Συγγρού. Τα στελέχη της ΝΔ τα έχουν πάρει με τον Σαμαρά που τους έχει κατσικωθεί στην καρέκλα του Προέδρου – και του πρώην Πρωθυπουργού – και δεν λέει να σηκωθεί με τίποτα !!!

Του τι σούρνουνε στα τηλεπαράθυρα οι δικοί του δεν λέγεται… Πρώτος και καλύτερος του τα έχωσε ο Αντωναρος..  Έκανε λόγο για βαριά ήττα της ΝΔ στις εκλογές και ζήτησε εμμέσως από τον Σαμαρά να παραιτηθεί. Μάλιστα πέταξε και τον πόντο του όταν επισήμανε ότι δεν πρέπει «Να μην καταστεί η ΝΔ απολειφάδι τύπου ΠΟΛΑΝ και σαν την «Ένωση Κέντρου» του Ζίδγη»!!!

Από αριστερά του τη βγήκε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τονίζοντας ότι «ΝΔ πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, να επισημάνει τα λάθη της, για να μπορέσει να τα διορθώσει. Πρέπει να κατανείμει τις ευθύνες, ανάλογα με το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα.»

Ακόμη και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, που απείχε από αυτές τις εκλογές, τόνισε ότι «Νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας [σ.σ.: των κομματικών στελεχών] πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου.».

Και για να μην ξεχνιόμαστε δεν θα έλειπε και ο Μάρτης από την Σαρακοστή. Όπως ήταν αναμενόμενο δηλώσεις έκανε και ο Μητσοτάκης ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά άμεσα να ξεκινήσει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να χάνουμε το κέντρο προς ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα».
Στο πλαίσιο αυτό κινούνται και οι απόψεις του Βλάχου του Χατζηγάκη και πολλών ακόμη.

Το δίκιο τους βουνό… αλλά ποιος τους ακούει… Στελεχάρες τύπου  Μπουμπούκου διαολίζουν συνεχώς το κέντρο  που την έκανε για αλλού…

Όπως και να έχει πάντως τα όργανα φαίνεται να έχουν ανάψει για τα καλά εκεί στο κόμμα… αλλά ο Σαμαρας κάνει ότι δεν ακούει . Μάλιστα πρόσωπα από το περιβάλλον του λένε με νόημα ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει…

To Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.