Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ (meteo.gr)


Από την Παρασκευή 30/01 αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα οποία θα χαρακτηρίζονται από τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά, ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, τόσο στα πελάγη όσο και στα ηπειρωτικά.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής αναμένονται στη Δυτική Ελλάδα καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Παρασκευής 30/01 μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 01/02.

Λόγω των βροχοπτώσεων που έχουν ήδη σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις περιοχές αυτές οι αναμενόμενες βροχοπτώσεις θα δημιουργήσουν πιθανότατα πλημμυρικά επεισόδια στις περιοχές αυτές και επομένως απαιτείται αυξημένη επαγρύπνηση.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτή τη σημαντική μεταβολή του καιρού θα δοθούν με νεώτερες ανακοινώσεις. Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Κ. Λαγουβάρδος-Β. Κοτρώνη Πέμπτη 29/01/2015, Ωρα 2300 ΕΑΑ-Πεντέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.