Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Ξεβράκωμα» Αντώναρου σε Σαμαρά για τη μη παράδοση στον Τσίπρα


Ο σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελος Αντώναρος ξαναχτυπά! Άφησε αιχμές μέσω Twitter, κατά του Αντώνη Σαμαρά, για τη μη παράδοση από τον απελθόντα πρωθυπουργό στο νέο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αντώναρος, έχοντας διατελέσει εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, γνωρίζει ότι ο τότε πρωθυπουργός, το 2009, παρέδωσε όπως και έπρεπε, στον νικητή των εκλογών Γιώργο Παπανδρέου και μάλιστα είχαν συνάντηση διάρκειας 40 λεπτών.

Άφησε αιχμές για μία ακόμη φορά κατά του Σαμαρά, γράφοντας ότι «στη Νεα Δημοκρατία έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού.. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γυρίσει πίσω».

Στη συνέχεια, με δεύτερο tweet, έκανε λόγο για «μεγαλοσύνη στην ήττα που κάνει κάποιον σπουδαίο ηγέτη». Επίσης αναδημοσίευσε tweet δημοσιογράφου, ο οποίος σχολίαζε πως «όταν λες ότι η χώρα έχει δεσμεύσεις και συνέχεια, προφανώς πρέπει να είσαι στο γραφείο σου για να παραδώσεις στον επόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.