Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Εισαγγελική έρευνα για τον Τζήμερο: καλεί σε πραξικόπημα;


Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Εφετών, για ανάρτηση που φέρεται να έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος, με την οποία καλεί "σε ανατροπή" της κυβέρνησης και "εισβολή στο Μαξίμου".


Η εισαγγελική έρευνα γίνεται για να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και ποιες.
Η επίμαχη ανάρτηση έγινε σε προφίλ με το όνομα του Θάνου Τζήμερου στο Facebook. Σε αυτή, έχει δημοσιοποιηθεί κείμενο με τον τίτλο "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ!", με το οποίο καλείται ο λαός να ανατρέψει την κυβέρνηση.
Χαρακτηριστικά, στο κείμενο αναφέρεται:  "ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές". Και καταλήγει: "Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται".
Μάλιστα, από τον λογαριασμό που φέρει το όνομα του κ. Τζήμερου φέρεται να δημιουργήθηκε και σχετική ομάδα στο Facebook, με την ονομασία "ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ".

 

Δείτε την ανάρτηση:


Εισαγγελική έρευνα για τον Τζήμερο: καλεί σε πραξικόπημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.