Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Σύλληψη 88χρονης που έλυνε… μάγια!


Συνελήφθη, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μία 88χρονη κατηγορούμενη για απάτη κατ' επάγγελμα, η συνολική ζημία από τη δραστηριότητα της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.


Ειδικότερα στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 88χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, τα οποία εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει οποιαδήποτε πρόβλημά τους που οφείλεται σε μάγια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ενέργειες των αστυνομικών ήταν συντονισμένες.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η 88χρονη κατά τα τελευταία τρία έτη είχε διαπράξει με παρόμοιο τρόπο τουλάχιστον 81 απάτες, έχοντας ως θύματα μεγάλο αριθμό ατόμων από διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (100) ευρώ,
* ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις,
* φωτογραφίες,
* φάκελοι αλληλογραφίας,
* δελτία ταχυπληρωμών, καθώς και
* πληθώρα αντικειμένων σχετικών με την παράνομη δραστηριότητα της.

Η συλληφθείσα, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.