Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις.


Φίλε Πιτσιρίκο,
Διάβασα τις δηλώσεις που έκανε ο μονίμως χαμογελαστός αλήτης μετά την συνάντηση που είχε με το πρωθυπουργό του Απαρτχάιντ στην Ιερουσαλήμ. Μίλησε για το σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας και του Ισραήλ στην περιοχή και προανήγγειλε τριμερή συνάντηση με την συμμετοχή και του Κύπριου Νενέκου τον επόμενο χρόνο.


Επίσης, μίλησε για τον εποικοδομητικό ρόλο της Ελλάδας στην σχέσεις Ισραήλ και Παλαιστινίων.
Κάλεσε μάλιστα ο ξεφτίλας το Ισραήλ να «να διαφυλάξει την πολύ-πολιτισμικότητα της περιοχής και την ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της περιοχής»!

Ο αληταράς!

Ανέβασε, ρε συ Πιτσιρίκο, τις φωτογραφίες, μπας και πεθάνει κανένας από τους ξεφτίλες που υποστηρίζουν τον Τσίπρα ακόμα και συνεχίζουν να λένε πως είναι αριστεροί. Και ένας να ψοφήσει, κέρδος θα είναι.

Gaza-4

BLOCUS-DE-GAZA

gaza-blockade-2

the Gaza ghetto - Copy

israel

Φιλιά από την βασιλευομένη Εσπερία
Ηλίας.

Υ.Γ. Οι νέοι ΠΑΣΟΚοι πολύ χειρότεροι από τους παλιούς, Πιτσιρίκο. Και οι επόμενοι θα είναι ακόμα χειρότεροι. Επιπέδου Μπέου και Ψωμιάδη.
(Αγαπητέ Ηλία, ο Τσίπρας είναι εμετικός. Επίσης είναι και επικίνδυνος για τη χώρα. Αυτός δεν ήταν που έτρεχε στη διαδήλωση με την παλαιστινιακή μαντίλα; Πόσο σιχαμένος και ξεπουλημένος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος; Ο Τσίπρας θα μας δείξει πόσο. Το όνομά του θα περάσει στην ελληνική γλώσσα ως συνώνυμο του «σκατάς». Θα λέμε «πόσο Τσίπρας είναι αυτός, ρε παιδί μου». Ηλία, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει χρήμα. Και τους αριστερούς τους αγοράζεις πολύ φτηνά. Σχεδόν τζάμπα. Χρόνια το γράφω. Να είσαι καλά, Ηλία.)

pitsirikos  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.