Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μην φοβάστε... Δεν θα γίνουμε Κούβα. Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα στα μνημόνια μέχρι να φτάσει η ανεργία 50% και το χρέος στο 300% του ΑΕΠ


Jo Di

2 σχόλια:

  1. Μετά από 50 χρόνια κομμουνιστικής διακυβέρνησης, η σημερινή κατάσταση, από πλευράς ΑΕΠ δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ανθηρή. Η χαμηλή ανεργία μπορεί να κρύβει ανθρώπους που δεν παράγουν ανταγωνιστικά ή αξιόλογης αξίας προϊόντα. Η Κούβα στηρίχτηκε στη μαζική οικονομική βοήθεια των σοσιαλιστικών χωρών, μέχρι την κατάρρευσή τους. Από εκείνη τη στιγμή, μοιραίο ήταν το "άνοιγμα" προς τον έξω κόσμο. Τελικά, όμως, το μέλλον θα δείξει πόσο ευχαριστημένοι είναι οι Κουβανοί από το καθεστώς Κάστρο ή εάν θα στραφούν στον αμαρτωλό καταναλωτισμό με όλα τα αρνητικά του καπιταλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τιτλος που θα περιγραφει σε μικρο χρονικο διάστημα την κατασταση. (( Κούβα – Φεύγει ο Κάστρο και μπουκάρει ο καπιταλισμός...)) Aναποφευκτο.

      Διαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.