Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα πέντε gadgets που θα σας κρατήσουν ζεστούς στο σπίτι χωρίς καλοριφέρ! (+ a tip from Lemmy video)


Ένας ακόμα χειμώνας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, οι τσέπες φυσικά αδειάζουν και τα λεφτά για πετρέλαιο και θέρμανση είναι περιορισμένα.
Αν λοιπόν αναρωτιέστε πώς θα την περάσετε και φέτος που όλα έχουν δυσκολέψει μη σκάτε εμείς είμαστε εδώ!


Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε με αρκετή διάθεση και χιούμορ 5 προϊόντα που αν τα προμηθευτείτε θα σας κρατήσουν ζεστούς το φετινό χειμώνα όταν όλα γύρω σας θα είναι παγωμένα.

Θερμαντικές κάλτσες: Οι θερμαντικές αυτές κάλτσες έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν την απόλυτη ζεστασιά στα πόδια σας. Η θερμοκρασία που μπορεί να αγγίξουν φτάνει τους 55 βαθμούς Κελσίου. Οι ιδιαίτερες αυτές κάλτσες έχουν μπαταρία λιθίου και μπορούν να κρατήσουν ζεστά τα πόδια σας για περίπου 10 ώρες στο χαμηλό επίπεδο, όσο περίπου διαρκεί ένας ύπνος. Εκτός από την χρήση εντός του σπιτιού μπορείτε να τις φορέσετε και εκτός όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Αναπτήρας χεριών: Η γνωστή εταιρεία αναπτήρων Zippo δημιούργησε έναν επαναστατικό θα χαρακτηρίζαμε αναπτήρα για τα χέρια! Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε! Όσοι έχετε να γράψετε κείμενα στον υπολογιστή και τα χέρια σας είναι παγωμένα τι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσετε τον αναπτήρα χεριών. Αν έχει αρκετό υγρό μπορεί να κρατήσει μέχρι και 12 ολόκληρες ώρες!

Θερμαινόμενη κουβέρτα:  Το συγκεκριμένο προϊόν είναι αρκετά διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια καθώς πολύ είναι αυτοί που τις χρησιμοποιούν.  Θα τις βρείτε σε διάφορα μεγέθη και χρώματα ενώ προσφέρουν έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Θήκη και ζεστές πιτζάμες: Μοναδικό γκατζετάκι που θα σας ζεσταίνει τις πιτζάμες λίγο πριν τις φορέσετε και μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διπλώσετε σωστά τις πιτζάμες σας και να τις βάλετε στην ειδική θήκη. Πατώντας το κουμπί σε 10 λεπτά θα είναι έτοιμες για… να τις φορέσετε!

Θερμαινόμενο ποντίκι: Πάρτε την θερμότητα απευθείας στα χέρια σας! Το θερμαινόμενο ποντίκι λειτουργεί κανονικά όπως όλα τα άλλα μόνο που το συγκεκριμένο παράγει και θερμότητα! Συνδέεται όπως όλα τα υπόλοιπα ποντίκια με μια θύρα usb ενώ αν το θελήσετε μπορεί να εκλύσει θερμοκρασία έως και 30 βαθμούς.

http://www.topontiki.gr/article/195915/ayta-einai-ta-pente-gadgets-poy-tha-sas-kratisoyn-zestoys-sto-spiti-horis-kalorifer

+ tip


Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.