Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Διαγράψτε τον e-αυτό σας με λίγα μόνο κλικ


Το Διαδίκτυο μπορεί να είναι παράλληλα ένα πολύ όμορφο αλλά και πολύ απαίσιο μέρος ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε. Αν βιώνετε την δεύτερη περίπτωση και αναζητείτε τρόπους να ξεφύγετε θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν εύκολοι τρόποι.


Αυτό μάλλον σκέφτηκαν και οι Σουηδοί προγραμματιστές Wille Dahlbo και Linus Unnebäck και δημιούργησαν την υπηρεσία Deseat.me, η οποία προσφέρει έναν εύκολο τρόπο διαγραφής ολόκληρης της διαδικτυακής σας ύπαρξής με λίγα μόνο κλικ.

Πώς; Θα πρέπει απλά να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα με έναν λογαριασμό της Google. Σαρώστε για εφαρμογές και υπηρεσίες που έχετε δημιουργήσει με αυτόν τον λογαριασμό και η υπηρεσία θα δημιουργήσει για σας μια λίστα από τις υπηρεσίες που είστε συνδεδεμένοι. Δίπλα από κάθε λογαριασμό που θα εμφανιστεί θα υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής.
Κάθε λογαριασμός που έχει εξακριβωθεί ότι ανήκει σε εσάς, μπορεί να διαγραφεί πολύ εύκολα, με λίγα μόνο clicks.

Έτσι αν είστε κουρασμένοι από τα κοινωνικά δίκτυα ή αν το διαδίκτυο σας προκαλεί στρες, η υπηρεσία σας προσφέρει τον πιο γρήγορο τρόπο να ξαναβρείτε την ηρεμία σας.
Και ποιος ξέρει ίσως κάποια στιγμή αποφασίσετε να γυρίσετε αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.
Πηγή: SecNews

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.