Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο καιρού για Τρίτη 13/11/2018


Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη, και πιθανώς στη Χαλκιδική, τις Σποράδες και την Ανατολική Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 18, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου τοπικά θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς, και στην Κρήτη από 15 έως 18.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή την περιοχή της Ρόδου όπου δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.