Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Τα γκουρμέ γεύματα για βουλευτές στη Βουλή


Επειδή γίνεται πολύς ντόρος (και δικαίως) για το εξάστερο μενού που προσφέρεται στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με τον θόρυβο να μην έχει κοπάσει στη Βουλή, σας μεταφέρω τώρα το μενού στο εστιατόριο του Κοινοβουλίου (δηλαδή το φαγητό που τρώνε οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής) σε πολύ χαμηλές τιμές, για να δείτε πόσο γκουρμέ είναι.

Για παράδειγμα, το μενού περιελάμβανε σούπα βελουτέ με μπρόκολο και κουνουπίδι (μόλις 5 ευρώ η μερίδα), γεμιστά, πένες με σολομό και ελαφριά κρέμα αρωματισμένη με φασκόμηλο και πορτοκάλι, τσιπούρα στη σχάρα με λαδολέμονο και φρέσκια ρίγανη (9 ευρώ η μερίδα), συκώτι με μπαλσάμικο και πορτοκάλι (5,8 ευρώ), κεμπάπ γιαουρτλού (6,7 ευρώ), ρολό κιμά κοτόπουλου με κολοκύθι και ανθότυρο (6,9 ευρώ), μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια (7,4 ευρώ) και σουβλάκι ψαρονέφρι με ντοματίνια και πιπεριές (9,7 ευρώ).

Το εστιατόριο, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, διαθέτει τα πάντα στη σχάρα, ακόμη και μπριζόλα μαύρου χοίρου, 17 ειδών σαλάτες με διάφορα dressings και μια… όαση από γλυκά, όπως κοκ, μπακλαβάς με παγωτό (3,6 ευρώ), μπακλαβάς σκέτος (2,6 ευρώ), πορτοκαλόπιτα με παγωτό και σκέτη, φράουλες με ζεστή σοκολάτα, παρφέ σοκολάτα καϊμάκι και φρούτα εποχής.

https://www.in.gr/2018/11/24/politics/paraskinio/ta-gkourme-geymata-gia-vouleytes-sti-vouli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.