Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 12-12-2016


Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και δυτικά. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας τη νύχτα, τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το βράδυ. Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς, στην κεντρική από 4 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στη νότια από 7 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18, και στην Κρήτη από 8 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.