Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Έχεις συνέχεια κρύα χέρια και πόδια; Τα tips που θα σε βοηθήσουν να ζεσταθείς!


Αν είσαι κρυουλιάρα και μισείς τον χειμώνα, αυτό το post θα σε βοηθήσει. ΠΟΛΥ...

1. Φάε φαγητά που κάνουν καλό στην καρδιά σου
Ένας εύκολος τρόπος να ζεστάνεις τα άκρα σου είναι να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και αυτό μπορείς να το κάνεις αν τρως φαγητά που κάνουν καλό στην καρδιά σου. Τα καλά λιπαρά που έχουν τα ψάρια, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο κάνουν θαύματα ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά θωρακίζουν τον οργανισμό σου και ρυθμίζουν και την θερμοκρασία σου. Για αυτό βάλε στη διατροφή σου σολομό, σμέουρα, καρύδια, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, μπανάνες, μαύρη σοκολάτα και βρώμη.

2. Κοιμήσου με κάλτσες
Μπορεί να σε ενοχλούν ή να θεωρείς ότι δεν είναι σέξι να κοιμάσαι με τις κάλτσες σου, αλλά ποιον κοροϊδεύουμε; Οι κάλτσες είναι must have αξεσουάρ τα κρύα βράδια του χειμώνα γιατί ακόμα και ο πιο υγιής άνθρωπος χρειάζεται μια βοήθεια να ζεστάνει τα άκρα του.

3. Φόρεσε τα σωστά γάντια
Μπορεί τα αφράτα γάντια με τις φούντες και τα υπέροχα χρώματα να ταιριάζουν εξαιρετικά με το παλτό σου αλλά στην προκειμένη χρειάζεσαι γάντια που να είναι κυρίως ζεστά και όχι όμορφα. Εντάξει, δεν είπαμε να πάρεις άσχημα αλλά φρόντισε τουλάχιστον να έχουν επένδυση από φλις ώστε να κρατάνε ζεστά τα χέρια σου.

4. Βάλε μπαχάρια στη διατροφή σου
Τα ζεστά ροφήματα και τα φαγητά μπορούν να απογειωθούν αν προσθέσεις διάφορα μπαχαρικά, για αυτό μην λυπηθείς το μαύρο πιπέρι, την κανέλα, το πιπέρι καγιέν, το κάρδαμο και το τζίντζερ. Εκτός του ότι θα νοστιμέψουν αυτά που ετοιμάζεις θα αυξήσουν και τη θερμοκρασία του σώματός σου!

5. Πιες ζεστά ροφήματα
Ο χειμώνας ενδείκνυται για μυρωδάτα και ζεστά ροφήματα τα οποία μπορούν να ζεστάνουν τόσο τα χέρια σου με την θερμότητα που βγάζει η κούπα όσο και τον οργανισμό σου καθώς θα βοηθήσουν να γίνει πιο ομοιόμορφη η κατανομή της θερμότητας.

6. Κάνε γυμναστική
Ναι, οκ το ξέρω πως όταν κρυώνεις δεν θέλεις να κουνηθείς από τον καναπέ αλλά λίγη γυμναστική θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός σου και θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να ζεσταθείς από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

http://loutrakiodusseas.blogspot.gr/2016/12/tips.html

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.