Τελευταίες Αναρτήσεις

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Μνημονια μέχρι να εμπιστευτούν όλοι οι Έλληνες την Ευρωπαϊκή Ένωση


Σοκ έχει προκαλέσει πανελλαδική έρευνα της Palmos Analysis, που παρουσιάζει τους Έλληνες να είναι δύσπιστοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί, όπου και να κοιτάξεις στην Ελλάδα, βλέπεις χαρούμενους ανθρώπους να υμνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σύμφωνα με την έρευνα, το 84% των Ελλήνων θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται σε λάθος κατεύθυνση, αν και από τη μη αντίδραση των Ελλήνων στα Μνημόνια υπήρχε η εντύπωση πως συμφωνούν απόλυτα.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ποια είναι η λάθος κατεύθυνση που έχει πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού αυτή ήταν πάντα η κατεύθυνσή της.

Πάντως, οι Έλληνες κινούνται -πάντα- στη σωστή κατεύθυνση, οπότε είναι θέμα χρόνου να τους ακολουθήσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να γίνει παράδεισος.

Το 44% των Ελλήνων κρίνει ως θετική για τη χώρα τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το 45% την κρίνει ως αρνητική.

Μετά από καμιά δεκαπενταριά Μνημόνια, είναι βέβαιο πως όλοι οι Έλληνες θα θεωρούν θετική τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τότε δεν θα έχει μείνει Έλληνας στην Ελλάδα, οπότε η έρευνα θα πρέπει να γίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου που θα έχουν μεταναστεύσει μόνιμα οι Έλληνες.

Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση καταφέρει να αδειάσει την Ελλάδα από τους Έλληνες, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να είναι ευχαριστημένοι, αφού αφενός η Ελλάδα θα απαλλαγεί από το πρόβλημά της -που δεν είναι άλλο από τους Έλληνες- και αφετέρου οι ίδιοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, με αποτέλεσμα να ανοίξει το μυαλό τους και να πάψουν να πιστεύουν πως είναι γαμάτοι και αδικημένοι.

Όπως δείχνει η έρευνα, 6 στους 10 Έλληνες τάσσονται υπέρ της συμμετοχής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, οπότε να μην τους πει κανείς πως η ευρωζώνη το πάει για διάλυση γιατί μπορεί να στενοχωρηθούν.

Πάντως, ακόμα κι αν καταργηθεί το αγαπημένο μας ευρώ, η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει να έχει νόμισμα το ευρώ, ώστε να θυμούνται όλοι οι Έλληνες πως η Ελλάδα χρεοκόπησε εντός ευρώ και πως είναι ήδη στον έβδομο χρόνο χρεοκοπίας -σε 15 χρόνια συμμετοχής στην ευρωζώνη-, ενώ έχει μεγάλες ελπίδες να τα χιλιάσει.pitsirikos
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Η προτιμηση μας ειναι τα Eλληνικά και όχι τα greeklish.

Δημοσιευουμε κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη.