Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 26-12-2016


Παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες στο Αιγαίο και στα ανατολικά με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 8 βαθμούς, στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 10 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, στρεφόμενοι έως το βράδυ σε βορειοανατολικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης το πρωί θα εκδηλωθεί παγετός.

Lemmy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.