Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μας χαπακώνουν!


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η κυβέρνηση ρίχνει αντικαταθλιπτικά χάπια στη λίμνη του Μαραθώνα, για να ανεβούν ψυχολογικά οι Αθηναίοι.
Η εντολή για να δοθούν αντικαταθλιπτικά στους Αθηναίους, εν αγνοία τους, δόθηκε από τις Βρυξέλλες, μετά από παράπονα τουριστών και Ευρωπαίων αξιωματούχων πως οι Αθηναίοι είναι μέσα στη μαυρίλα και στη μουντρουχιά.


Αρχικά, υπήρχε η ιδέα να ψεκαστούν οι Αθηναίοι ατομικά -γιατί τους εναέριους ψεκασμούς τους είχαν συνηθίσει και δεν τους έπιαναν- αλλά μπορεί κάτι να υποψιάζονταν, οπότε αποφασίστηκε να χαπακωθούν.

Δηλαδή, τώρα οι Αθηναίοι είναι και ψεκασμένοι, και χαπακωμένοι. Ένα ξεμάτιασμα πού και πού χρειάζονται, για να είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Το πρόγραμμα για να χαμογελάνε οι Αθηναίοι ονομάζεται «Χάπια για τα χάπατα» και καλύπτεται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπολογίζεται πως, μέχρι σήμερα, έχουν ριχτεί στη λίμνη του Μαραθώνα πάνω από 300 εκατομμύρια χάπια.

Αν το πρόγραμμα «Χάπια για τα χάπατα» πετύχει στην Αθήνα, θα εφαρμοστεί και στις χώρες της βόρειας Ευρώπης που δεν χρειάζεται οι άνθρωποι να έχουν φάει κατακέφαλα μια χρεοκοπία και τρία Μνημόνια, για να είναι χολοσκασμένοι· αυτή είναι η καθημερινότητά τους.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες, οι Αθηναίοι έχουν ξεσκιστεί στα γέλια και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με χαμόγελα.

Βέβαια, ένα μεγάλο ποσοστό Αθηναίων παίρνουν, ούτως ή άλλως τα αντικαταθλιπτικά με τις χούφτες, οπότε, αν πίνουν και νερό από την βρύση, μπορεί να τα τινάξουν από υπερβολική δόση ευτυχίας.

Αλλά τουλάχιστον, θα τα κακαρώσουν γελώντας.

Πρόβλημα έχουν οι Αθηναίοι που πίνουν εμφιαλωμένο και βλέπουν τους άλλους γύρω τους ευτυχισμένους και αισθάνονται μίζεροι.

Πίνετε νερό από την βρύση.

Θα μπει μέσα σας το πνεύμα των Χριστουγέννων.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.