Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα στρατό κατοχής.


pitsirikos
Συνεχίζοντας τον αγώνα μου για την απελευθέρωση της Ελλάδας, ανακάλυψα έναν τρόπο για να ελευθερωθεί η χώρα μας.
Ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν αντιδρούν οι Έλληνες στο ξεπούλημα της χώρας τους -αν και γίνεται μπροστά στα μάτια τους- είναι πως δεν ξέρουν εναντίον ποιου να στραφούν.


Κακά τα ψέματα, ο κοινωνικός ακτιβισμός δεν ήταν ποτέ ένα από τα δυνατά των Ελλήνων.

Αν υπάρξει πρόταση για μποϊκοτάζ σε ένα προϊόν -για να πέσει η τιμή του- ή στα προϊόντα κάποιας χώρας ώστε να της ασκηθεί πίεση, οι Έλληνες θα πάνε να αγοράσουν ακριβώς αυτά τα προϊόντα.

Αν τους πεις του Έλληνα να κάνει στάση πληρωμών, θα πάει να κλέψει για να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς, και να είναι διαφορετικοί από τους άλλους.

Είναι αντιδραστικοί οι Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να τους λες τι να κάνουν.

Αν τον Έλληνα θέλεις να τον πείσεις να κάνει κάτι, προσπάθησε να τον πείσεις να κάνει το αντίθετο, ώστε να κάνει αυτό που θέλεις.

Μπορεί οι Έλληνες να μην το έχουν με τον κοινωνικό ακτιβισμό αλλά είναι πολύ καλοί στο αντάρτικο και στις δολιοφθορές.

Αν δεις την Ιστορία της Ελλάδας, παίζαμε πάντα πολύ καλή μπάλα απέναντι στους κατακτητές· εντάξει, όχι όλοι, γιατί η Ελλάδα έχει και τεράστια παράδοση στη ρουφιανιά.

Το πρόβλημα σήμερα είναι πως η Ελλάδα είναι μεν υπό κατοχή αλλά αυτή είναι μια οικονομική κατοχή.

Δεν υπάρχει στρατός κατοχής.

Οπότε, οι Έλληνες δεν ξέρουν πού να χτυπήσουν.

Η Ελλάδα είναι δεμένη από παντού, πουλιέται κομμάτι-κομμάτι, αλλά οι αγνοί Έλληνες πατριώτες δεν ξέρουν ποιον να πολεμήσουν, με αποτέλεσμα να στήνονται στις ουρές για το Black Friday, να τρέχουν στο Santa Run και να προσπαθούν να κερδίσουν το Τζακ Ποτ στο Τζόκερ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει στρατός κατοχής, ποιον να πολεμήσεις;

Τι να κάνεις στην υποδουλωμένη Ελλάδα; Να αρχίσεις να σκοτώνεις Έλληνες; Χρυσαυγίτης είσαι;

Πρέπει να αναγκάσουμε τους εταίρους να στείλουν στρατό κατοχής στην Ελλάδα.

«Μάγκες, μας υποδουλώσατε, στείλτε και στρατό να μας πατάει με την μπότα του».

Τον Έλληνα είναι μην τον πατήσεις με την μπότα σου.

Αν έρθει στρατός κατοχής στην Ελλάδα, θα τους κάνουμε κλεφτοπόλεμο, θα πηδάμε στα τζιπ τους και θα τους παίρνουμε τη ρεζέρβα, θα τους βάζουμε καρφιά να τους σκάμε τα λάστιχα, θα τους πετάμε στρακαστρούκες, θα ανατινάξουμε τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου -για να περνάνε με το καραβάκι και να χάνουν χρόνο- θα ανεβαίνουμε στην Ακρόπολη να κατεβάζουμε τη σημαία τους, θα περνάμε με καΐκια κάτω από τη μύτη τους και θα πηγαίνουμε στο στρατηγείο των Συμμάχων στη Μέση Ανατολή, περιμένουμε τους αλεξιπωτιστές τους να τους καρφώσουμε με την τσουγκράνα, και άλλα τέτοια ηρωικά που κάνουμε εμείς, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Τσόρτσιλ να πει «οι ήρωες χρωστάνε σαν Έλληνες».

Η Ελλάδα χρειάζεται έναν στρατό κατοχής.

Τους ξεσκίζουμε, τους κάνουμε να φτύσουν το γάλα της μάνας τους, απελευθερώνουμε την Ελλάδα και μετά ρίχνουμε κι έναν Εμφύλιο για να γουστάρουμε και να το γιορτάσουμε.

Ζήτω η Ελλάδα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.