Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 16-3-2017


Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 αναμένονται τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, οι οποίες όμως σταδιακά από το απόγευμα θα περιοριστούν στον κεντρικό και νότιο Αιγαίο, και την νότια και ανατολική Πελοπόννησο. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως και αργά το απόγευμα, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στην Πελοπόννησο υπάρχει πιθανότητα ισχυρότερων βροχοπτώσεων.


Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 14.

ΟΙ άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, έως και το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.