Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 27-3-2017


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές, αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και σταδιακά στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017.


Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη όπου η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Τις πρωινές ώρες βροχές θα εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ προς το βράδυ θα βρέξει στην Κρήτη.Λίγες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 15, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσουν νεφώσεις, με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.