Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αφήνιασαν οι καιροσκόποι των νέων κομμάτων…


Στο προχθεσινό μας σχόλιο, όταν η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωνε(!) το νέο κόμμα της, σημειώναμε μεταξύ άλλων:  "H συγκρότηση πλέον των κομμάτων έχει γίνει μια απλή αναγγελία. Οι κοινωνικές, αλλά και πολιτικές διεργασίες, ζυμώσεις και λειτουργίες, το πρωταρχικό θεμέλιο για την οικοδόμηση κομμάτων, έχει ήδη καταργηθεί από όλους τους νέους Μεσσίες"….
Και επισημαίναμε:




"Αύριο θα εμφανιστούν και πολλοί άλλοι "σωτήρες". Τόσο νέα φρούτα, όσο και παλιά σάπια φρούτα με νέα, όμως, περιτυλίγματα ή ξεπλυμένα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ"….

Ήδη κάποια παλιά σάπια φρούτα του δέντρου της "εκσυγχρονιστικής" μοχθηρίας (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης), ανακοίνωσαν και αυτά το κόμμα τους.




Διαβάστε εδώ:
http://www.enikos.gr/politics/507253/parousia-theodoraki-i-anakoinosi-tou-kommatos-diamantopoulou-flor

Διαβάστε σχετικά και το πρόσφατο κείμενό μας:
«Άννα Διαμαντοπούλου: Τρικυμίες σε μια σκάφη νερό…».
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/02/blog-post_29.html

Νεροποντή από νέα κόμματα. Φαίνεται ότι οι πάντες ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές και όλοι οι «σωτήρες» σπεύδουν ταχέως να εξαγγείλουν τα κόμματά τους…

Τώρα ένας άλλος πολιτικός σαλτιμπάγκος, μια …άλλη διαδρομή αχαλίνωτου καιροσκοπισμού, προχώρησε σε εξαγγελία(!) νέου κόμματος: Ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Το κόμμα του: «Ελλάδα – Ο Άλλος Δρόμος».

Η πολιτική διαδρομή αυτού του «σωτήρα» λίαν αποκαλυπτική:

Βγήκε βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, διορίστηκε το Μάιο του 2014, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ των ΑΝΕΛ, και με τους ΑΝΕΛ έγινε ευρωβουλευτής!!!

Μετά ακολούθησε τη γνωστή συνταγή των «κομητών» του τυχοδιωκτισμού και οπορτουνισμού: Ανεξαρτητοποιήθηκε κρατώντας την θέση του ευρωβουλευτή!!!

Έτσι αφού πούλησε ανέξοδη αντιμνημονιακή αντίσταση, έρχεται τώρα να την εξαργυρώσει με την αναγγελία(!) νέου κόμματος.

Έρχεται τώρα να μας πει αυτός ο καιροσκόπος πολιτικάντης με τα αντιμνημονιακά σώου, ότι θα αγωνιστεί «να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος κλπ κλπ».

Ανέξοδα και δημαγωγικά λόγια του κάθε καιροσκόπου. Στείρες εξαγγελίες: Το χαρακτηριστικό κάθε πολιτικού απατεώνα…

Δεν τολμά να συγκεκριμενοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε τους στρατηγικούς άξονες ενός αντιμνημονιακού αγώνα: Το ΕΞΩ από την ΕΕ και το ευρώ…

Κούφια λόγια για να εξαπατήσει τους αφελείς…

Αλίμονο αν περιμένουμε από τέτοιες άθλιες πολιτικές διαδρομές τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού τη σωτηρία της Ελλάδας…

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10503

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.