Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 25-3-2017


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια σταδιακά θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017. Λίγες βροχές ή όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι κυρίως σε ορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Παράλληλα, αναμένεται ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις, αλλά τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν κατά περιόδους και τα 6 μποφόρ. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή όμβρων στα ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.