Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο …ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ


«Δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες… Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα.


Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση, όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, να μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι», δήλωσε στην τηλεόραση του Σκάι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει ότι «είμαστε και εμείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις».

Δηλαδή βουλευτής των ΑΝΕΛ, οι οποίοι αποτελούν τον μοναδικό και αναγκαίο εταίρο του καθεστώτος Τσίπρα, χαρακτηρίζει την συγκυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ κατοχική κυβέρνηση, που όμως διεξάγει ανταρτοπόλεμο, κάτι δηλαδή σαν διχασμένη προσωπικότητα!!!

Δηλαδή, ή ο Καμμένος είναι τελείως καμένος, ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Εκτός και αν ετοιμάζει να φτιά­ξει την Συνομωσία Πυρήνων της κατοχικής κυβέρνησης… Έλεος, τί αμαρτίες πληρώνουμε, Ντάισελμπλούμ…!!!

https://anarchypress.wordpress.com/2017/03/29/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf/


Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.