Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Νέα θεωρία συνομωσίας: Το απόρρητο πείραμα της NASA με τους σκίουρους στον Άρη! (Photo)


Αετομάτηδες χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν έναν σκίουρο σε επίσημη φωτογραφία της NASA τραβηγμένη από το Curiosity Rover, αμέσως μετά την προσεδάφισή του στον Άρη το 2012.

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι η εικόνα αποκαλύπτει ένα άκρως απόρρητο πείραμα της NASA για το οποίο δεν έχει ενημερωθεί το κοινό γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα των ζώων.

Το «αντικείμενο» στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται να έχει αυτιά, μάτια και σώμα παρόμοιο με ενός σκίουρου και η ιστοσελίδα UFO Daily Sightings αναφέρει ότι η NASA κρατά μυστική την αποστολή ζώων στον κόκκινο πλανήτη επειδή φοβάται τις νομικές συνέπειες.Όπως γράφει η εν λόγω ιστοσελίδα: «Πολλοί πολίτες μας ενημερώνουν ότι ο σκίουρος αποτελεί μέρος σχεδίου της NASA να ελέγξει για πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ένα ζώο να ζει στην επιφάνεια του Άρη. Γνωρίζουν όμως στη διαστημική υπηρεσία ότι έτσι και αποκαλύπτονταν κάτι τέτοιο, η PETA θα τους πολεμούσε στα δικαστήρια. Άλλος ένας λόγος είναι ότι θέλουν να μαθευτεί σε Ρωσία και Κίνα ότι πραγματοποιούν τέτοιου είδους πειράματα».

Τον περασμένο Νοέμβριο πάντως, οι συνωμοσιολόγοι είχαν ανακαλύψει μία περιφραγμένη πόλη στην επιφάνεια του Άρη, ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα είχαν παρατηρήσει την ύπαρξη ενός ανθρώπινου σκελετού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.