Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;



Την δουλειά μέσα στην Κυβέρνηση δεν την κάνουν οι εκλεγμένοι, αλλά οι διορισμένοι από το παρακράτος. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, κάνουν ότι τους λένε οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ οι οποίοι και τους ελέγχουν. Οι εκλεγμένοι πολιτικοί, χρησιμοποιούνται από το παρακράτος, για να κοροϊδεύουν και να διχάζουν τον λαό. Επίσης για να ΨΗΦΙΖΟΥΝ ότι διατάζει το παρακράτος και να το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, αφού το ψηφίζουν οι “εκπρόσωποι” του λαού.
Αυτό είναι το παρακράτος και έτσι δουλεύει. Ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και χρησιμοποιεί τον πιο κατάλληλο για τον κάθε σκοπό του. Αλλοίμονο στον λαό που νομίζει, ότι η αντιπολίτευση “ελέγχει” την κυβέρνηση.
Το παρακράτος είναι ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα και μπορεί να χαρακτηρισθεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.
Ελέγχει τους πολιτικούς και υπαγορεύει τις αποφάσεις τους. Ελέγχει ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ της δικαιοσύνης και τις αποφάσεις της, αλλά ΟΧΙ ΟΛΗ.
Ελέγχει όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος , όλους τους βιομήχανους και όλους τους εφοπλιστές και αποφασίζει για το μοίρασμα της “πίτας”, δηλαδή που και σε ποιόν θα πάει, κάθε κομμάτι του πλούτου της χώρας.
Η βασική προϋπόθεση, είναι και αυτοί με την σειρά τους, να υπακούουν σε ότι τους ζητηθεί, για να εξυπηρετούνται τα σχέδια του παρακράτους.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι το εξής:
Το αεροδρόμιο του Ελληνικού δεν εδώθη για επένδυση στους εμίρηδες του Κατάρ που προσέφεραν περίπου 5 δίς ευρώ , γιατί αυτούς δεν τους ελέγχει το ελληνικό παρακράτος.
Εδώθη όμως στον όμιλο Λάτση με 950 εκατομμύρια ευρώ, γιατί έτσι αποφάσισε η διορισμένη από το παρακράτος διοίκηση του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον των Ελλήνων, αλλά να έχουν υπό τον έλεγχό τους τα πάντα. Το ίδιο έκαναν με την προσφορά της Gazprom για την Εταιρεία Φυσικού Αερίου.  Τώρα αν κάποιος βιομήχανος ή εφοπλιστής, νομίζει ότι έχει αρκετή δύναμη και δεν υπακούει σε αυτά που προστάζει το παρακράτος, τότε έχει την “τύχη” του Δημήτρη Αγγελόπουλου, και του Κωστή Περρατικού που δολοφονήθηκαν από την “17 Νοέμβρη”. 
ΕΝΑ  ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ Ιωάννη Λαμπρόπουλο Συγγραφέας-ερευνητής.ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.