Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Ανόητε, πρόσεχε, έρχεται το τέλος…»




Καταιγισμός ύβρεων
Παράλληλα με τις ευθείες ή έμμεσες απειλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τόσο στη στήλη του στον ιστότοπο που διατηρεί όσο και στην τέως υπό κυκλοφορία εφημερίδα του, κρίνεται πλέον ως εμφανής και η προσπάθειά του να απαξιώσει στην κοινή γνώμη τον πρώην συνεργάτη του.
Θεωρείται ακόμα πως επιτηδείως πρόβαλε το επιχείρημα ότι ο ίδιος «έδιωξε» τον χαρακτηριζόμενο από τον ίδιο «επιλήψιμο, παραδόπιστο και φιλάργυρο όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε Γκιόλια» από συνεργάτη του, ενώ ήταν γνωστό ότι ο νεκρός πλέον δημοσιογράφος είχε παραιτηθεί από τις 26 Οκτωβρίου 2009, ύστερα από έναν έντονο καβγά που είχε μαζί του τηλεφωνικά. Ακόμα και στενοί συνεργάτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν αποδώσει τις εκ των υστέρων εξάρσεις θυμού του μετά καταιγισμού ύβρεων εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια ως προσχηματική κάλυψη ενός πλαστού ισχυρισμού. Ομως ούτε αυτές οι εσωτερικές ενστάσεις εμπόδισαν τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο από φραστικές επιδρομές του ύφους «Τρελή θεούσα του “troktiko” που καβάλαγες τον Εφραίμ από σπίτι σε σπίτι. Ετοιμάσου για ψυχρολουσίες». Μια προειδοποίηση που συνοδεύτηκε από τη νηπενθή επωδό «Είναι μια δουλειά (συγνώμη για την εργολαβία) που δεν θέλουμε να την μοιραστούμε με άλλους… Περαστικά και υπομονή…».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.