Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Λέει αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ για το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις;



Σύμφωνα με την 137/1997 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, επιδικάστηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ στους συγγενείς των θυμάτων του Διστόμου.
Η απόφαση αυτή κατέστη αμετάκλητη με την 11/2000 απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απέρριψε αίτηση αναίρεσης του Γερμανικού Κράτους.
Σύμφωνα όμως με το επαίσχυντο άρθρο 923 του ΚΠολΔ, που εξαρτά τη Δικαιοσύνη από πολιτικές σκοπιμότητες, «Αναγκαστική εκτέλεση κατά αλλοδαπού δημοσίου δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγούμενη άδεια του Υπουργού της Δικαιοσύνης».


Την άδεια αυτή δεν την έχει δώσει μέχρι σήμερα καμία ελληνική κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), ούτε και ο υπουργός Δικαιοσύνης της ΔΗΜΑΡ κ. Ρουπακιώτης.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΡΟΔΟΣ
Αν λέει αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ για το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις, να δεσμευτεί δημοσίως τώρα πριν τις εκλογές, ότι όποτε έρθει στην εξουσία, θα δώσει αμέσως αυτή την άδεια, ώστε να γίνει κατάσχεση της περιουσίας του Γερμανικού Κράτους.
Για να ξέρουμε επιτέλους κι εμείς τι να ψηφίσουμε. Για να μην την ξαναπατήσουμε σαν το «λεφτά υπάρχουν».
Θα το κάνει; Θα τολμήσει να ενοχλήσει τη Μέρκελ και τη Γερμανία, όταν δεν τολμάει να ενοχλήσει το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη;; Εμείς πιστεύουμε πως όχι.
ΥΓ. Γιατί άραγε δεν έχει βρεθεί ούτε ένας δημοσιογράφος που να υποβάλει αυτή την ερώτηση στον κ. Τσίπρα;

2 σχόλια:

  1. Είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ μια άλλη έκδοση της END με τα προπολεμικά ομόλογα.
    Δώσε υποσχέσεις στο λαό και άφησέ τον να φαντάζεται πως θα πλουτίσει.
    Δεν βλέπετε πως μαζεύονται χιλιάδες να ακούσουν τον Σώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μέρκελ ήδη απάντησε NEIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.