Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...



Εαν είναι αλήθεια πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Βρέθηκε Ελληνας πολιτικός  που χαρίζει την περιουσία του στο κράτος. Ο λόγος για τον για χρόνια βουλευτή Α ΑΘηνών
Νίκο Αναγνωστόπουλο που ανακοίνωσε ότι όλη η ακίνητη περιουσία του, ύψους άνω των 10 εκατ. Ευρώ (όπως την αποτιμά ο ίδιος) , θα την χαρίσει στο κράτος για να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Αναγνωστόπουλος ετών 83 έχει στην κατοχή του ένα ημιτελές κτίσμα 1300 τ.μ. και 16 οικόπεδα  σε λίαν προνομιούχα περιοχή της Πελοποννήσου.
Ο παλαίμαχος πολιτικός που ζεί ολομόναχος σε σπίτι με ενοίκιο πήρε την απόφαση αυτή σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο. Τον περασμένο μήνα άγνωστοι κακοποιοί τον νάρκωσαν με χλωροφόρμιο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του και του πήραν όλη τη σύνταξη και τα προσωπικά του έγγραφα, ενώ τις προάλλες τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε στο πάρκο.
Σε μια περίοδο που ανθεί η διαφθορά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κατηγορείται για χρηματισμό και μίζες εκατομμυρίων, ο κ. Αναγνωστόπουλος, θέλει το παράδειγμα του να βρεί μιμητές και μεταξύ των πολιτικών . Ο ίδιος παρότι εξελέγη επτά φορές βουλευτής και το 1974 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα, (είχε συγκεντρώσει περίπου 50.000 σταυρούς) έφυγε από την πολιτική με το παράπονο ότι δεν έγινε ποτέ υπουργός.
Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος υπήρξε όμως επί σειράν ετών πρωταθλητής στίβου, ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ώς μελετητής μεγάλων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.