Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Απορία: στις συσκέψεις στο Mega αντί να συζητούν τις ειδήσεις που θα προβάλλουν (όπως σε κάθε δημοσιογραφικό μέσο) λένε για τις ειδήσεις που θα αποκρύψουν; Μετά το Γιάννη Πρετεντέρη, και η Μαρία Σπυράκη, αποκαλύπτει πως δεν έλεγε την αλήθεια στον κόσμο. Μήπως το έχουν σύστημα εκεί στη Μεσογείων;
Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε στο iefimerida.gr, στις 25 Ιανουαρίου 2013 με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Ο Ψυχρός Εμφύλιος / Τα πρόσωπα & τα γεγονότα που διέλυσαν μια χώρα» (σε άλλους αναφέρεται, μη νομίζετε). Τότε είπε το περίφημο, «όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο (το χρέος), αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό». Και αυτός, ο άοκνος υπηρέτης της δημοσιογραφίας, δεν το έλεγε. Άκρα του τάφου σιωπή. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
lolek 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.