Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.



Ο κ. Λαφαζάνης επιμένει στην άποψη ότι κόκκινη γραμμή για μία κυβέρνηση της αριστεράς πρέπει να είναι το ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό της πρόγραμμα και εάν οι δανειστές ασκήσουν πιέσεις για τη μη υλοποίησή του, τότε να τεθεί ακόμη και θέμα παραμονής της χώρας στο ευρώ.
Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την αντίθεσή του στις «εκπτώσεις του ριζοσπαστισμού που γίνονται στο πλαίσιο προσέγγισης της Κεντροαριστεράς», ενώ κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που η χώρα δεχθεί μελλοντικά εκβιασμούς και τεθούν ασύμφορα διλήμματα σχετικά με την παραμονή ή όχι στο ευρώ.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΛΛΗΜΑ  ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ  ΚΟΜΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
lolek

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θεωρία απο την πρακτική διαφέρουν πάντα.
    Σύντομα θα δούμε το νέο μέτωπο του ελληνικού πατριωτισμού, κατά που πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.