Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τουπέ απέκτησαν τα αγριογούρουνα της Εκάλης, προσέλαβαν ήδη οικιακή βοηθό


Μπορεί η αγέλη από αγριογούρουνα που εγκαταστάθηκε στην Εκάλη να μετράει μόλις λίγες ημέρες στο βόρειο προάστιο της πόλης, φαίνεται όμως πως αυτές ήταν αρκετές για να αποκτήσουν τις συνήθειες των κατοίκων της περιοχής.

Έτσι, τα 14 ζώα που διαμένουν κοντά σε δασώδες ρέμα, έχουν ήδη σκάψει με τις πατούσες τους μια μικρή ιδιωτική πισίνα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχουν επίσης κατασκευάσει σπιτάκι υπηρεσίας, στο οποίο θα μένει η οικιακή τους βοηθός.

Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι της περιοχής τα έχουν παρακολουθήσει αργά το βράδυ να καπνίζουν πούρα πίνοντας ουίσκι και να συζητάνε για το Χρηματιστήριο.

Ήδη μάλιστα, έχουν αρχίσει τις συζητήσεις σχετικά με το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο θα γράψουν τα μικρά τους, ενώ αναζητούν κι ένα τζιπ για τις μετακινήσεις τους. Φαίνεται πάντως πως είναι φιλικά προς τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής, εκτός από το υπηρετικό προσωπικό των οικογενειών που μένουν στα γύρω σπίτια.

Το "Κουλούρι" παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


tokoulouri
 

1 σχόλιο:

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.