Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Εκνευριστική συνάδελφος μοιάζει να είναι πραγματικά χαρούμενη



Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση με την Τζένη Δ., η οποία για ακόμη μία μέρα στο γραφείο δείχνει ανεξήγητα ευδιάθετη, αγγίζοντας τα όρια της αληθινής ευτυχίας.

Η 34χρονη, έχει φτάσει τους συναδέλφους της στα όριά τους, αφού δεν αντέχουν με τίποτα να την παρακολουθούν να χαμογελάει χωρίς κάποιον προφανή λόγο, την ίδια ώρα που εκείνοι προσπαθούν να απολαύσουν την μελαγχολία τους γκρινιάζοντας.

"Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ώσπου να αποφασίσουν από το HR να τη φωνάξουν. Δεν γίνεται να προκαλεί διαρκώς και να μας χαλάει το κλίμα, γελώντας, περνώντας καλά και δείχνοντας τόσο ξεδιάντροπα πως δεν είναι μέσα στη δυστυχία όπως εμείς. Αν δεν συμβεί κάτι άμεσα θα προχωρήσουμε σε ομαδική καταγγελία μέχρι να συμμορφωθεί ή να την απολύσουν. Κάπου έλεος", σχολίασε σε έξαλλη κατάσταση υπάλληλος της εταιρείας.

Το "Κουλούρι" επικοινώνησε με την Τζένη, η οποία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, τονίζοντας πως "δεν πειράζει μωρέ, καλά να είμαστε".


tokoulouri
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.