Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΙΚΙΑ & ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΧΩΡΑ


Η λέξη προτεκτοράτο προέρχεται από την Αγγλική λέξη Protect, και
από τη Γαλλική protectorat, που σημαίνει προστατευόμενο και αδύναμο κράτος, αδύναμο οικονομικά ή αμυντικά, ή και τα δύο.
Αδύναμο κράτος εννοείται από πλευράς γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωενέργειας, και γεωοικονομίας.



Το προτεκτοράτο είναι κράτος μη δυνάμενο να εφαρμόσει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, παρά μέσω άλλης καλουμένης προστάτιδος ή επικυρίαρχης δυνάμεως. Το προτεκτοράτο είναι εξαρτημένη πολιτεία από τη προστάτιδα δύναμη, ή δυνάμεις.

Αποικία λέγεται μια χώρα εξαρτημένη από άλλο κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται τους οικονομικούς κυρίως πόρους αυτής.


Αποικία λέγεται η χώρα εκείνη που αποτελεί κτήση άλλης ισχυρότερης δυνάμεως, και ελέγχεται από αυτήν στρατιωτικά, οικονομικά, και πολιτικά. Σήμερα η χώρα μας ελέγχεται από τη Γερμανία οικονομικά και πολιτικά, διαμέσου Ε.Ε., ενώ προηγουμένως μας έλεγχαν οι ΗΠΑ πολιτικά, οικονομικά, και στρατιωτικά μέσω ΝΑΤΟ, και όχι μόνο…..


Έκλεισαν και έδιωξαν τις βιομηχανίες μας, για να αγοράζουμε τα δικά τους προϊόντα. Έκαψαν τα δικά μας πολυκαταστήματα, για να φέρουν τα δικά τους. Κατάστρεψαν τη Γεωργία μας, κατάστρεψαν τη κτηνοτροφία μας, για να εισάγουμε κρέατα, γάλατα, και τυριά από την Ολλανδία και Γερμανία. Θυμηθείτε τα σκάνδαλα, Siemens, Hofting, υποβρύχια και άλλους εξοπλισμούς, τον ΟΤΕ, κ.λ.π.
Κατάντησαν την Ελλάδα «Κλωτσοσκούφι» της Ευρώπης.


Η παθητική στάση της δοσιλογικής πολιτικής ηγεσίας, επιτρέπει τον εμπαιγμό της χώρας από τους Σιωνιστές δανειστές της τρόϊκα.
Τελικά μας έκαναν προτεκτοράτο, με ΣαμαροΒενιζέλους, με Μνημόνια, με επόπτες, και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.!!!
Όλα αυτά συμβαίνουν στη πατρίδα μας λόγω της εκάστοτε φοβισμένης, ανάξιας, ανίκανης, και προδοτικής πολιτικής ηγεσίας.


Στην περίπτωση της Ελλάδας, σήμερα έχουμε παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στη τρόϊκα, βλέπε ελέγχους σε όλα τα υπουργεία από τους επόπτες Τόμσεν και της συνοδείας αυτού, τους Γερμανούς Ράϊχενμπάχ,
και Φούχτελο, για να εφαρμόσουν το νέο Γερμανικό Imperium.


Τα προτεκτοράτα δεν δικαιούνται να συνάπτουν συμφωνίες με άλλα κράτη. Γιαυτό η συμφωνία που κάναμε με τη Ρωσία για τους αγωγούς ακυρώθηκε. Γιαυτό δεν μπορούμε να χαράξουμε και ανακηρύξουμε τη δική μας Α.Ο.Ζ. διότι είμεθα προτεκτοράτο και αποικία, των δανειστών μας, δηλαδή της τρόϊκα, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, & μηχανισμό Ε.Ε.) λέγε Σιωνιστικές τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και της μαφίας αυτών.


Η προστάτιδα δύναμη δικαιούται να συνθηκολογεί για λογαριασμό του προστατευόμενου κράτους, το οποίον δεν λέγεται πλέον κράτος, αλλά περιοχή, ή χώρα. Και οι τρείς προστάτιδες δυνάμεις στο παρελθόν, και παρόν, μας φέρθηκαν απαίσια και εχθρικώτατα, μας πούλησαν στους εχθρούς μας. Είθε ο παντοδύναμος Θεός, να τους το ανταποδώσει.
Σήμερα τελούμε προτεκτοράτο και αποικία προς εκμετάλλευση, υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέσω Γερμανίας.


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.