Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.


Ὁ πατέρας του Αναρχισμου Μιχαὴλ Μπακούνιν υπηρξε μέγας πολέμιος του μαρξισμου και των Rothschild. Ὁ μέσος κουραμπιὲς ἀναρχικὸς Βορείων Προαστίων... φυσικὰ το αγνοει.
Οι πράκτορες των τοκογλύφων, που παριστάνουν τους λαικοὺς επαναστάτες, εδω και πολλὲς δεκαετίες, καπελώνουν το κίνημα των αναρχικων.
Οι τοκογλύφοι ενεργοποίησαν την τεράστια μηχανὴ ελέγχου των ΜΜΕ και της πληροφορίας, ωστε νὰ χαθουν οἱ ῥίζες καὶ οι ιδέες του πατέρα του Ἀναρχισμου καὶ να αντικατασταθουν με πιο βολικὲς κι ακίνδυνες γενικότητες η παραπλανητικὲς φλυαρίες.

Ὁ Μιχαὴλ Μπακούνιν ΟΝΟΜΑΣΕ τοὺς Rothschild, τοὺς συνέδεσε καὶ τους ταύτισε με τον Κὰρλ Μαρξ και τον κομμουνισμό, και ανέδειξε μέσα απὸ συγκεκριμένες αναφορὲς τον υπερέλεγχο των σιωνιστων της παγκοσμίου τοκογλυφίας, τον ελεγχο στα ΜΜΕ καί τὶς εκδόσεις.

Μίλησε γιὰ εναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ με καθαρὰ ρατσιστικὸ χαρακτηρα… Κι ομως αυτές, τις πολυ σαφεις αναφορὲς… τὶς αγνοουν ολοι οσοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εἶναι αναρχικοὶ καὶ την ιδια στιγμὴ λόγῳ βλακείας και αγνοιας υπηρετουν τα τοκογλυφικὰ παράσιτα.


Οι αναρχικοὶ πιστεύουν οτι μάχονται για τον ανθρωπο κι ενάντια στὸν φασισμό, στον φαντασιακό τους κόσμο, που τους δημιουργουν πράκτορες καὶ συγγραφεις, που ομως παριστάνουν τοὺς ειδικοὺς στον αναρχισμό.
Πιθανότατα ο Μπακούνιν αγνοοῦσε οτι υπάρχει και ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ συγγενικὴ σχέση του Μαρξ με τους Rothschild .


Τους παγκοσμίους ηγεμόνες, τους οποίους, ηδη απο τον 17ο αιωνα, προσκυνουσαν ολοι οι αυτοκράτορες του πλανήτῃ, αυτούς που ειχαν στην κατοχή τους τα ομόλογα της Βρετανικης Αυτοκρατορίας και δεκάδων αλλων χωρων … ο Καρλ Μαρξ δεν τους ανέφερέ ΠΟΤΕ στις χιλιάδες σελίδες μπουρδολογίας ενάντια στην ατομικὴ περιουσία.


Ἐννοειται οτι ο Μιχαὴλ Μπακούνιν κατηγορήθηκε για … αντισημιτισμὸ … ενω οι δηθεν αναρχικοὶ του σήμερα ειιαι πρακτικὰ ακόμα ενας στρατός, που μάχεται υπὲρ του Σιωνισμου. 


 filonoi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.