Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Όλα έχουν μια εξήγηση


Μια ημέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί στην Τουρκία, εμφανίζεται η είδηση πως δεκάδες ανώτεροι Τούρκοι στρατιωτικοί που εργάζονται στο ΝΑΤΟ έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Γερμανία.
Έτσι εξηγούνται όλα.

Δεν πιστεύω να υπήρξε πολίτης του προτεκτοράτου που να πίστεψε όλα αυτά τα περί
«γενναίων Ελλήνων δικαστών» και «ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης».

Είναι προφανές πως η Γερμανία αποφάσισε -ακόμα μια φορά- και για την Ελλάδα.

Δεν θα ήταν δυνατόν να αποφασίσει ο Άρειος Πάγος την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και η Γερμανία να δώσει άσυλο στους Τούρκους στρατιωτικούς ή το αντίθετο.

Οπότε, όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Άρειος Πάγος πήρε την απόφαση που υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση η Γερμανία.

Δεν είναι μυστικό ότι
«η Ελλάδα είναι χώρα που οι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτήν».

Πια μας το λένε
κατάμουτρα.

Δεν είναι κακό να αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα.

Δηλαδή, κακό είναι αλλά, αν εσύ το επιθυμείς και το επιδιώκεις, δεν είναι και τόσο κακό.

Αυτό που είναι κακό είναι να αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα και εσύ να περηφανεύεσαι πως είσαι ανεξάρτητος και έχεις και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Τότε είσαι εντελώς για τα μπάζα.

(Έχει μεγάλο ενδιαφέρον που πίσω από κάθε «απόφαση» που παίρνεται στην Ελλάδα πρέπει να βρίσκουμε από ποια ξένη χώρα έχει υποδειχτεί. Και ο κάθε Έλληνας εργαζόμενος ψάχνει να δει τι αρέσει στο αφεντικό του, για να το κάνει χωρίς να χρειαστεί να του το υποδείξει το αφεντικό σου. Κάνεις αυτό που θέλει το αφεντικό σου και το παρουσιάζεις σαν δική σου επιθυμία. Τέλειο.)

(Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, έγραψα
«Τούτου δοθέντος, δεν πιστεύω πως η απόφαση του Αρείου Πάγου για την μη έκδοση των οκτών Τούρκων αξιωματικών είναι μια απόφαση που πάρθηκε στην Ελλάδα».)

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.