Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Δύο χρόνια πολιτικής αλητείας!


Δύο χρόνια συμπλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ (αν και στην πορεία άλλαξε δραστικά) και ο Τσίπρας στην ηγεσία της χώρας.......

Δεν τους κάνουμε την χάρη ως ιστολόγιο να τους λυπηθούμε σε εκφράσεις σήμερα, προσπαθώντας να κάνουμε έναν mini απολογισμό!

Δύο χρόνια κλείνουν σήμερα κοροϊδίας του Αλέξη Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας του προς το ίδιο το κόμμα του. Στο πρώτο εξάμηνο του 2015 προετοίμαζε την αριστερή πτέρυγα του κόμματος του για το τρίτο μνημόνιο και αφού το έφερε συνέχισε χωρίς αυτούς τους τίμιους. Μετά, και μέχρι σήμερα κοροϊδεύει μεγάλο μέρος της κομματικής βάσης (όχι στελέχη που απλά βολεύτηκαν ή περιμένουν να βολευτούν) λέγοντας ψέματα για απεμπλοκή από τα μνημόνια στο μέλλον.

Δύο χρόνια πολιτικής αθλιότητας με τον Τσίπρα και το περιβάλλον του να εκτελούν δολοφονίες προσωπικοτήτων συντρόφων τους που δεν ανέχθηκαν την μνημονιακή κωλοτούμπα. Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης βρέθηκαν στο στόχαστρο νεοφιλελέ, Κουρήδων και Μπεκιάριδων με κίτρινα και κατάπτυστα άρθρα. Και μετά την κωλοτούμπα τους βάφτιζε αφελείς, προδότες, αιθεροβάμονες, κτλ. Μιλάμε για μεγάλο τσόγλανο τελικά.

Δύο χρόνια μνημονίων (συνέχεια των προηγουμένων) με ένα διάλειμμα λίγων μηνών μέχρι να πείσει την πλειοψηφία των μικροαστών ότι το προσπάθησε για να τα καταργήσει και δεν τα κατάφερε. Ο Τσίπρας μειώνει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικό κράτος, αυξάνεις φόρους, κατάσχει περιουσίες και λογαριασμούς προς όφελος των δανειστών της χώρας συνεχίζοντας το έργο Σαμαρά και ΓΑΠ.

Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια απελπισίας που μοίρασε ο Τσίπρας στον ελληνικό λαό, μετά την ελπίδα που ήρθε και έφυγε πολύ γρήγορα. Πιο σκυθρωποί περπατάει ο κόσμος στα πεζοδρόμια σήμερα, πιο λίγος άνεργος κόσμος έχει πια το κουράγιο να βγει καν από το σπίτι του. Την μαυρίλα που γενίκευσε ο Τσίπρας σε όλους μας θα την βρει μπροστά του, και θα τον φάει.

Δύο χρόνια κλείνουμε σήμερα από δευτερεύοντα "αριστερά" πράγματα που ΔΕΝ έγιναν.  Έτσι κουμάντο κάνει ακόμα η Εκκλησία σε πολλά θέματα (ανεβοκατεβάζει και υπουργούς ακόμα), ακόμα η αστυνομία και τα ΜΑΤ δέρνουν αριστερούς και αναρχικούς και στηρίζουν Χρυσή Αυγή, ακόμα είναι σε ισχύ ο "κουκουλονόμος", ακόμα "ημέτεροι" και "στενοί συγγενείς" διορίζονται, ακόμα κυριαρχεί η ρεμούλα και η κακοδιαχείριση.

Η κυβέρνηση της "Αριστεράς" του 2015 σήμερα έγινε μία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που εφαρμόζει μνημόνια, υποτάσσεται στις ξένες δυνάμεις, κλείνει το μάτι στην Χρυσή Αυγή.

Εμείς από την μεριά μας, να ευχηθούμε καλή και σύντομη κατάρρευση!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_189.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.