Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Γιατί η Ζωή επιτέθηκε τώρα στην υπόλοιπη Αριστερά;;


Επειδή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ήταν πυκνά πολλοί έχασαν την αρχή των γεγονότων, και κάποιοι σπεύδουν να μιλήσουν για στοχοποίηση της Ζωής ενώ στην πραγματικότητα το θέμα το ξεκίνησε η ίδια, μέσω του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση....

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, ο Διαμαντής Καραναστάσης με ανακοίνωση του στο facebook κατηγορεί Δέσποινα Κουτσούμπα και Παναγιώτη Σωτήρη αναφερόμενος ΞΕΚΑΘΑΡΑ στους πολιτικούς τους χώρους (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ) για δωροδοκία του συνεργάτη της Ζωής Αντώνη Σιγάλα, πράγμα που σαν ιστολόγιο καταδικάσαμε αφού τα στοιχεία που παρατίθονται στο ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ δεν δείχνουν δωροδοκία.

Μετά από σχετικό θόρυβο, οι νεολαίοι της Πλεύσης, που δεν τους γνωρίζαμε στο παρελθόν,
επαναστάτησαν εναντίον της Πλεύσης και του Καραναστάση, προφανώς βρίσκοντας πάτημα από την αμφισβήτηση της εγκυρότητας της Ζωής μετά την άδικη επίθεση σε αγωνιστές της Αριστεράς

Η Ζωή Κωσνταντοπούλου συνέχισε και προχθές την επίθεση με την ίδια να διαπομπεύει τους ίδιους συντρόφους στο ΣΚΑΙ, όπως γράψαμε
ΕΔΩ.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο δεδομένο: Η συνομιλία Σιγάλα-Κουτσούμπα έγινε βδομάδες πριν, δεν βγήκε εν θερμώ αλλά μετά από σχεδιασμό. Αν νόμιζε η Ζωή ότι ήταν δωροδοκία και αυθόρμητα το κατήγγειλε θα το έκανε στις αρχές Δεκέμβρη που έλαβε χώρα το γεγονός. Δεν το έκανε όμως!

Πάμε πιο παλιά, όταν η Ζωή και συνεργάτες διέρρεαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Την θυμόμαστε τον Σεπτέμβρη στον Ant1 στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις, να αρνείται και να μιλάει για συμμαχία με τον λαό, όπως μπορείτε να διαβάσετε
ΕΔΩ.

Μετά έρχεται η π
αρουσίαση του βιβλίου της Νάντια Βαλαβάνη όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνευρίσκεται μαζί με Λαφαζάνη, Λαπαβίτσα, Βαλαβάνη και δημιουργείται κλίμα σύνθεσης ενιαίου αντιμνημονιακού μετώπου. Μέσα Δεκέμβρη θυμίζουμε ήταν και παρά τις διαρροές και μετά την εκδήλωση ότι η Ζωή δεν ενδιαφέρεται για κοινό μέτωπο (που επιμένουμε ότι ήταν αληθής η μεταφορά από εμάς), ακόμα και στους υποστηρικτές της Πλεύσης κυριαρχεί η θέληση για κοινό μέτωπο!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΕ ΚΥΡΙΩΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Αναγνωρίζουμε την όποια κόντρα με τον Χαραλαμπόπουλο αλλά το σακουλιασμα φίλων του που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους είναι αήθης....Δηλαδή η Ζωή δεν έχει φίλους προσωπικούς σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ;;; Προφανώς θα έχει, και δεν θα την μεμφόταν κάποιος για αυτό!

Η Ζωή έχασε από τις πρακτικές που αποφάσισε να ακολουθήσει......Θα πρέπει να γνωρίζει ότι είτε τα κόμματα αυτόνομα είτε τα μέτωπα προϋποθέτουν ηθική και αυτή κλονίστηκε σε ότι αφορά την Ζωή στα ματιά πολύ κόσμου! Τα μέσα δεν αγιάζουν τον σκόπο!



anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.